Kilallén 6, tre rum och kök

Sandslottet på Liljeholmen

Det här huset sticker verkligen ut. Dels för att det sticker upp ovanför den lite äldre bebyggelsen, dels för sin ljusa sandfärgade fasad med alla små vinklade miniburspråk som ger en kul skuggeffekt. Burspråket lägger dessutom till en härlig rumskänsla inne. Huset är byggt 2004 och påkostat både inne och ute. Lägenheten har sina goda sidor riktade åt rätt håll kan man säga, och på helt rätt höjd. Här på tredje våningen har du kvällssolen med dig långt in på kvällen på balkongen och vardagsrummet hälsar dig med morgonsol ovanför allén utanför det fyrdelade burspråkets fönster. Utgångar till balkongen har du både från köket och sovrummet vilket gör att du kan ha skönt korsdrag varma sommarnätter om det behövs.

Lägenheten är i mycket gott skick, med ljusa trägolv och ett helt nyrenoverat kök. Ljuseffekten är det heller inget fel på eftersom solen hittar rakt igenom lägenheten i flera vinklar. Två bra sovrum med badrummet mittemellan gör att du är redo för både släkt och vänner, och också om storken skulle flyga förbi med ett knyte. Att bo här passar precis lika bra om du växlar ner från ett större boende eller väntar lite innan du tänkt ta dig dit. Omgivningarna är inte så pjåkiga heller, med ungefär lika långt till Vätterstranden som till Liljeholmsparken. Till A6 går du på mindre än en kvart och in till centrum lika fort. Då har du dessutom en fantastisk strandpromenad som följeslagare. När springet i benen sätter in tar du dig snabbt upp på sandbankarna och tar några hårda ruscher i backarna. Eller ta med dig fikakorgen och kolla om Visingsö ligger kvar.

Snabbfakta
Adress Kilallén 6
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 80 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4700 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer
"Skönt med nästan ingen insyn alls; på framsidan skyddar träden i allén och på baksidan är det långt till nästa hus."

Vardagsrum

Kök

"När vi renoverade köket strävade vi efter att få en öppnare och ljusare känsla. Och ett bättre flöde runt i lägenheten."

Entré

Sovrum 1

"Vi sover ofta med balkongdörren öppen i sovrummet, även på hösten. Det blir så skön luft."

Inglasad balkong

Sovrum 2

"Vi bodde några år här innan vi glasade in balkongen, och sen dess har vi använt den hur mycket som helst. Den är verkligen pricken över i."

Badrum

"Nästan överallt har vi fixat dimbara strömbrytare för att kunna få lite mysigare känsla."

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

"Vi hänger väldigt mycket på Vätterstranden, både med picknickkorgen och för att grilla."

Omgivning

Mäklaren informerar
- En riktigt trevlig ljus och luftig 3:a i populära Brf Kilallén! Dessutom med en mycket luftig och fin inglasad balkong i västerläge! Det här tillfället kommer inte så ofta på Kilallén!
- De nuvarande ägarna har under sin tid i bostaden förbättrat bostaden väsentligt med en ordentlig genomgång av de flesta ytorna.
- I december 2009 gjordes en totalrenovering av köket då planering och inredning gjordes helt om. Numera ett praktiskt och luftigt kök med bra arbetsytor och förvaring.
- Vitvarorna i köket är från renoveringen 2009 och fortfarande i fint och fräscht skick! Glashällen byttes ut precis nu 2014 till en fin induktionshäll. Här finns annars inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, vägghängd kökfläkt, helintegrerad diskmaskin samt fullstor kyl och fullstor frys, allt i rostfritt utförande.
- Lagom till våren 2010 glasades den luftiga balkongen in. Glasmästare var Nilssons Glas AB i Bankeryd.
- Dessutom har de nuvarande ägarna målat tak och tapetserat om samtliga väggar.
- Den soliga inglasade balkongen tänjer ut lägenhetens 80 kvm helt perfekt och ger ytterligare skön yta att koppla av på. Vill man sitta ute och värma sig så visar sig solen på balkongen under hela eftermiddagen fram till solen går ner vid ca halv tio-tiden. Funkar extra fint med vår- och höstvärmande solstrålar! Och på vintern myser du med en filt och en liten gasolvärmare här ute!
- I badrummet finns det självklart golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare!
- Till lägenheten följer ett stort och rejält förrådsutrymme om ca 10 kvm beläget i källaren.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kilallén 6
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2004
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
80 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Månadsavgift
4.700 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnader för hushållsel och försäkringar uppgår till ca 400 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
ca 15 mars 2015
KARTA