Kilallén 2, två rum och kök

Sjöstänkt storstadskänsla

Bra planlösning, gott skick och en riktigt morgonpigg balkong, där har du i korta ordalag vad denna tvåa innebär. Huset är byggt i slutet av 80-talet med höga krav på täta tysta fönster och energieffektivitet. Samtidigt är de mjuka värdena välutvecklade, med en skön balkong som vaknar i soluppgången upp mot Rosenlundsbacken, och en öppen innergård som tar kvällsskiftet och roffar åt sig solen på andra sidan huset och andra sidan dygnet. Vill du ladda grillen här nere är det lätt gjort, innergården ligger en halv trappa upp i samma plan som lägenheten. Kök och badrum är renoverade på senare tid, badrummet så sent som 2013. En rolig detalj i lägenheten är vardagsrummets burspråk som är stort och upphöjt som en loftsäng. Kanske tänkt som en oas för en djungel av krukväxter, men nuvarande ägare har gjort det till en oas för läsning, med en djungel av kuddar i stället. Här sitter du ostörd som i ett fågelbo och spanar ut över både trafiken och en bit av Vättern mellan husen.

Snabbfakta
Adress Kilallén 2
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 65 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3954 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

"Snöskottning och trappstädning är inget man behöver ägna sig åt; vår vaktmästare och alltiallo sköter allt det, och lite till"

Badrum

Sovrum

"Stora fönstret med kuddarna, är min favorit. Jag ligger ofta och läser där uppe"

Vardagsrum

Balkong

"Även om det inte är badväder varje dag, är det skönt med Vätterstranden bara tre steg bort runt huset på anda sidan gatan"

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Så sent som 2013 har badrummet renoverats av "EK kakel & Bygg". Säljaren har installerat en tvättmaskin från Huskvarna som är ca 7 år.
Föreningens gemensamma tvättstuga ligger på plan 1. Det är tre tvättpass om dagen: 7-12, 12-17 och 17-21. Det finns två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till ComHem som kan leverera både kabel-TV (grundutbud ingår i månadsavgiften) och bredband. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.
Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser precis utanför huset. Under innergården finns det 31 stycken garageplatser för 300 kronor i månaden. Utomhus finns det 16 stycken platser för 200 kronor i månaden.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kilallén 2
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1987
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.954 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Driftskostnad
2.324 kr/år
Specifikation Drift
El: 1.242 kr/år
Försäkring: 1.082 kr/år
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA