Kapellgatan 23, tre rum och kök

Luftigt slott i tegelförpackning

Andra våningen, med fönster i tre väderstreck och en balkong som lämnar ... tja, faktiskt ingenting att önska. Detta är ett riktigt luftslott (i positiv bemärkelse). För här flödar ljuset in från alla håll och fyller hela hemmet med en känsla av syre. Att allt går i ljusa färger och är renoverat in i minsta detalj hjälper ju förstås också till. Till exempel är tak och väggar nymålade och alla lister och trösklar nyligen bytta. Stilen går i vitt, grått och svart, med ett genomgående snyggt laminatgolv. Badrummet är rymligt och tipp-topp-fräscht. Köket är stramt och coolt med massor av förvaring. Vardagsrummet är ljust och balkongen är omgjord till en riktigt mysig lounge. Garanterat ett hem som lockar till sig gäster!

Snabbfakta
Adress Kapellgatan 23
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 88 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3755 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Man kan aldrig få nog med förvaring, men här finns det verkligen gott om den varan."

Sovrum 1

"För att få en riktigt fräsch känsla har vi renoverat varje detalj, inte lämnat något åt slumpen."

Vardagsrum

Kök

"Varenda tröskel och list är nybytt."

Badrum

Sovrum 2

"När solen ligger på är det skönt på balkongen även vintertid."

Balkong

"Vi älskar läget, det är nära till allt."

Omgivning

"I garaget finns en särskild tvättplats för bilar. Det är ett riktigt plus."

Föreningens fastighet

Föreningens gård

Mäklaren informerar
- Fantastisk lägenhet i ett mycket bra skick helt genomgången under senare år! Gavelläge med härligt ljusflöde över hela dagen. Från lägenheten har man en fin utblick ner mot Kapellgatan och Västra Torget. Ett fantastiskt centralt, men samtidigt lugnt och avspänt läge med hela Väster Citys utbud av restauranger, och butiker på mycket behagligt promenadavstånd!
- Och hur är det då med solen i denna trevliga bostad då? Jo, den första solen når lägenheten på balkongen som ligger vänd mot söder ganska tidigt på förmiddagen. Balkongen har sedan sol under större delen av dagen. På seneftermiddagen når det varma solljuset in i vardagsrummet västerifrån ända tills solen går ner.
- Det fräscha badrummet har naturligtvis golvvärme!
- Lägenheten har under de senaste åren fått två riktigt ordentliga genomgångar. Tidigare ägare totalrenoverade lägenheten 2011 då kök, badrum och samtliga ytor helt förnyades. Då den nuvarande ägaren tog över lägenheten 2012 gicks lägenheten igenom och förfinades igen! Det som gjordes då var att tak i kök och vardagsrum byttes och fick infälld belysning, samtliga tak och väggar målades om, vardagsrummet fick samma enhetliga golv, samtliga dörrkarmar byttes och dörrar renoverades samtidigt byttes lister och foder i lägenheten.
- Sovrum 2 i lägenheten används idag som inspelningsstudio av ägaren som är musiker. Detta rum kommer att återställas till normalstandard inför överlåtandet till den blivande nya ägare, dvs släta målade väggar och målat tak.
- Balkongen är en stor trevlig överraskning där de nuvarande ägarna maximerat utnyttjandet! 2012 renoverades även denna med ny färg på ytorna samt installation av ny belysning. I bortre änden byggdes även en förhöjd loungedel med dagbädd. Perfekt ställe att slappa både i vårsolen eller under kvällarna!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kapellgatan 23
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1968
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
88 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.755 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnader för hushållsel samt el till musikstudion uppgår till ca 440 kr/mån. Normal förbrukning för endast hushållsel är ca 250-300 kr/mån. Säljarens kostnader för hemförsäkring med bostadsrättstillägg är ca 135 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA