Kapellgatan 17, fyra rum och kök

Citynära gårdsromantik!

Svårt att veta var man ska börja - inne eller ute på gården...? Väl genom den långa, gamla vagnsporten känns det som du förflyttats hundra år tillbaka i tiden. En stor kringbyggd gård med gamla locklistpaneler som badar i solgult. Mitt i mitten ett vårdträd med gemensamma kryddväxter runt omkring. Lägenheten ligger i södra hörnet, med tre fönster mot gården. Entrén känns som din egen, men delas med grannarna uppepå. På gården finns gemensamma sittgrupper i alla hörn, så det är bara att välja en plats i solen, eller flytta med sig ett bord till bästa läget. Lägenheten är egentligen planerad för att vara en fyra, men vardagsrummet har istället blivit en halv gång större. Också med tre fönster, men mot gatan denna gång. Ljuset springer från gården via köket ut i vardagsrummet - eller tvärt om till kvällen. På andra sidan Kapellgatan har du dels en liten parksnutt och sedan Västra Torget, så det är knappast skuggsida när solen sänker sig över Stadsparken. Nuvarande ägare var med från början när föreningen bildades och hela lägenheten planerades och byggdes då. Ett vackert rofyllt boende, fast mitt i stan.

Snabbfakta
Adress Kapellgatan 17
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 115 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 5145 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Gården

Uteplatser på gården

"En gång när det regnade lagom till gårdens kräftskiva, dukade vi långbordet i vagngången; det blev hur mysigt som helst."

Omgivning

Hall

Gäst-WC

Klädkammare

"Det jag gillar bäst är nog kombinationen, att det moderna trivs och passar så bra med det gamla. Det ger en själ som är svår att hitta."

Badrum och tvätt

Kök

Sovrum 1

"Jag blir glad varje lördag när torget vaknar med folklivet och handeln. Att dessutom kunna köpa färskt bröd och grönsaker direkt utanför huset är inte fel."

Sovrum 2

Entré mot gatan

Vardagsrum

Matsal - Sovrum

"Borden på gården är allas, så det är bara att sitta där solen värmer bäst."

Planritning

BOSTAD
Adress
Kapellgatan 17
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
4 rum och kök
Bo & Biarea
115 + 0 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.145 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel: 3.560 kWh/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA