Kålgårdsgatan 19B, tre rum och kök

Gamla Kålgårdens charm

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.

Snabbfakta
Adress Kålgårdsgatan 19B
Område Gamla Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 86 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 4.005 kr/mån
Pris 2.700.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls om

18 dagar


Visning 7 april


Samt 8 april


Intresseanmälan
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kålgårdsgatan 19B
Område
Gamla Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
86 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.005 kr/mån
Pris
2.700.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Förening
Brf Drömmen

Bostadsrättsföreningen Drömmen bildades 2007 i samband med att bostäderna i föreningens fastighet ombildades till bostadsrätter. På föreningens fastighet finns idag 27 byggnader, varav 12 innehåller bostäder. Husen i föreningens kvarter är helt unika och utgörs av en blandning av både fantastiskt charmiga trähus med gamla fina kvartersgårdar samt modernare stenhus. Det äldsta av husen i kvarteret Drömmen byggdes på 1880-talet och de nyare byggdes mellan 1989 och 1990. Bor du här har du i princip alltså alltid tillgång till en charmig liten innergård, kullersten, gårdsgrus och vackra planteringar!

Totalt finns det 55 bostadsrätter i varierande storlekar i föreningen. I föreningen finns även tre kommersiella lokaler, tre hyresrätter och 22 bilplatser. Föreningens målsättning är att ge sina medlemmar ett så kostnadseffektivt och trivsamt boende som möjligt. Ekonomin i föreningen är stabil och god och har under de senaste åren omsatt drygt 3 miljoner. För närvarande finns drygt 1 miljon kronor i fond för underhåll av föreningens fastigheter. Föreningen har idag inga beslutade planer på att förändra medlemmarnas avgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande den 22/1-19.

För löpande skötsel av hus och trädgårdar anlitas Riksbyggen och för den ekonomiska förvaltningen anlitas HSB.

Kommunikations- och underhållstjänster till föreningen levereras av Com Hem. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Ytterligare tjänster tecknas separat av varje medlem.

Föreningen har fastigheterna försäkrade hos Länsförsäkringar. I föreningens avtal ingår även bostadsrättsförsäkring för samtliga medlemmar, detta behöver alltså inte tecknas separat av dig som köpare.
Andel i föreningen
1.60798 %
Andel av årsavgift
2.03379 %
Lägenhetsnummer
8-2086-1-58-3
DOKUMENT
KARTA