Hulukvarnsgatan 7B, fyra rum och kök

Nybygge i anrik dal

Nu bebyggs Dunkehallas ådal allt högre och högre upp. Ett splirrans nytt hus, men som murats och snickrats med den gamla måttstocken för kvalitet. Västanhem har ånyo fått förtroendet att sälja lägenheter med unika lägen utmed Dunkehallaån. Detta är ett entusiastbygge av tre privata ägare som sett det som sin livsuppgift att lyfta ådalen ur Törnrosasömnen. De har själva varit med och hållit i slev, hammare och såg. Listan över detaljer som gör detta hus unikt kan göras lång. Det naturbegåvade läget utmed Dunkehallaån är bara en sådan. Kolla in trappan, fönsternischerna, golven, listerna så förstår du.

Att bo på två våningar med både balkong och förstukvist gör hela härligheten ännu mer unik. Närmare centrum och närmare Vättern är svårt att komma med så mycket huskänsla, samtidigt som du slipper klippa gräsmattan och ansa träden själv. Huset blir inflyttningsklart under våren 2018. Fem lägenheter totalt, varav en ligger i suterrängplanet.

Snabbfakta
Adress Hulukvarnsgatan 7B
Område Dunkehalla
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 104 kvm
Avgift 5729 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

"Listan över detaljer som gör detta hus unikt kan göras lång. Det naturbegåvade läget utmed Dunkehallaån är bara en sådan. Kolla in trappan, fönsternischerna, golven, listerna så förstår du."

Badrum

Vardagsrum

"Vid byggbesiktningen sa killen att han aldrig hade sett ett så välbyggt nytt hus. För oss som lagt ner vår själ i detta bygge, känns det så klart skönt att höra."

Matplats

Kök

Allrum övre plan

"Hallen här uppe är mer än möblerbar, faktiskt som ett litet vardagsrum, där du kanske kan sätta tv:n. Till och med möjligt att dela av om du skulle behöva ett litet extra rum."

Toalett

Sovrum 1

"Att sova med öppet fönster kommer vara något att längta till, med ett meditativt brusande från ån, som ändras i intensitet i takt med vattennivåerna."

Sovrum 2

Balkong

Dunkehalla

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Hulukvarnsgatan 7B
Område
Dunkehalla
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2018
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
104 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass -
Månadsavgift
5.729 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA