Gillesgatan 5A, två rum och kök

City-bo med strandluft

Ta av dig både skor och strumpor redan i hallen och låt fötterna säga hej till de mjuka trätiljorna som är golv i nästan hela lägenheten. Skönt och väldigt vackert! Gör ett besök i köket som ligger direkt till vänster. Genomtänkt, praktiskt och kvadratsmart både ur förvaringssynpunkt och känslan av rymd. Allt nytt med en varm urban känsla. Strosa vidare in till vardagsrummet som badar av ljus stora delar av dagen. Ett luftigt rum med många möbleringsmöjligheter. Parkettgolv, fransk balkong mot söder och nymålat. Ett rum att slappna av och djupandas i. Avsluta promenaden in i det lilla sovrummet som erbjuder rena ljusterapin med sitt härliga burspråk mot öster. Här blir man gärna kvar, på sängen med blicken ut mot den stora björken precis utanför. Välkommen till ett city-hem att landa mjukt i.

Snabbfakta
Adress Gillesgatan 5A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 43,5 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2160 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

"Det här rummet är helt fantastiskt på sommaren. Det blir aldrig för varmt, men solen skiner rakt in så det är ljust och skönt"

Badrum

Vardagsrum

"Att man kan byta rum och gå runt i lägenheten gör att det känns större"

Sovrum

Föreningens fastighet

"Jag gillar Liljeholmen jättemycket för det är ett så lugnt område"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Till lägenheten följer två förråd. Vindsförrådet mäter cirka fem kvadratmeter och finns på bekvämt avstånd en trappa upp från lägenheten. Även källarförrådet om cirka tre kvadratmeter rymmer en hel del förvaring.
Önskas en egen parkeringsplats kan detta hyras av föreningen till en kostnad om låga 110 kronor per månad. I dagsläget finns det lediga platser, alla dessutom med elstolpe. Fri parkering på gatorna i närområdet.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till ComHem som levererar ett grundutbud av tvkanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se
I källaren finns en rejäl tvättstuga med separat torkrum. Här finns bl.a. två nyare tvättmaskiner och en torktumlare från Miele.
Köket renoverades 2014 där den maskinella utrustningen idag är; spishäll (IKEA), ugn (IKEA), fläkt, (IKEA) kyl/frys (Samsung), integrerad diskmaskin (IKEA), allt från 2014.
Nyslipade golv 2014.
Genomgående måleriarbeten 2014.
Ny el i hela lägenheten 2014.
I lägenhetesförteckningen står det att det är en etta men idag nyttjas det som en tvåa.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Gillesgatan 5A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1946
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
43,5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.160 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel och försäkring: ca 300 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA