Fortunagatan 42, tre rum och kök

Sjöstjärnan vid Munksjön

Den här lägenheten har sina starka sidor mot söder -vardagsrummet, köket och balkongen. Sovrummen ligger mer mot norr, här har du under sommarmånaderna tidig morgonsol. Märkligt att det skulle ta mer än 700 år innan Jönköping växte ordentligt åt det här hållet. För det är svårt att få ett mer centralt läge, och ändå ha en egen stadsdel och ett eget naturreservat inpå knuten. En rockkonsert på Spira eller en löptur runt Rocksjön kanske lockar olika mycket, men det är lika nära. Ett kvarter bort hittar du ert lokala café Rosetten, där det finns nybakt bröd och smarriga bakverk i en aldrig sinande ström. Kan det bli för nära? Nu är väl kanske inte Kålgården riktigt bebyggt full ut, någon tomt återstår, men det kommer inte störa din utsikt mot Munksjön. Parkering ingår och finns precis utanför lägenheten.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 42
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 79,5 kvm
Vån & Hiss 4 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4959 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Cykelvägarna går i alla riktningar härifrån"

Badrum

Sovrum 1

Kök

"En kajak skulle man lätt kunna ha i garaget, och bara bära ner till vattnet"

Vardagsrum

Balkong

"Om du sitter på balkongen ser du lämmeltåget med motionärer som passerar utmed Munksjönsstranden, det är svårt att sitta still då"

Sovrum 2

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Solen går upp och ger härligt morgonljus in i båda sovrummen. På den inglasade balkongen får man ett långt pass med sol per dag, på sommaren kan man räkna med att man har sol mellan klockan 11.00-19-00. Den stora inglasade balkongen är mycket användbar och beväm både gällande temperatur och ljud. Finns lamellgardiner som skyddar mot solens strålar. Balkongen är en fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor!
Badrummet har extrautrustats med bland annat skön golvvärme, duschhörna med glasvägg, kommod och ett extra badrumsskåp med bra förvaringsutrymme samt tvättpelare från Electrolux.
Köket är från Ballinglöv och samtliga vitvarorna i köket är från Electrolux och från byggåret 2008, fortfarande i fint och fräscht skick! Här finns varmluftsugn med spishäll, kökfläkt, inbyggd micro i arbetshöjd, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.
2013 och 2014 utfördes ommålning och tapetsering av vissa ytor i lägenheten, bl a tapetserades det ena sovrummet samt vardagsrum och hall målades om. fondtapeter upp i sovrummen och vardagsrummet.
Nere i källarplanet finns lägenhetens förrådutrymme, ett ca 6 kvm stort uppvärmt utrymme.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Fortunagatan 42
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2008
Våningsplan
4 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
79,5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.959 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Driftskostnad
4.200 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.000 kr/år
Försäkring: 1.200 kr/år
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA