Fortunagatan 14, fyra rum och kök

En fyra för familjen

Ett kök, två balkonger, två badrum och tre sovrum. En både snygg och praktisk kombo som gör barnfamiljens livspussel lite enklare att lägga. Skillnaden mot en mindre villa eller ett radhus är marginell. Fördelen uppenbar, du har ingen panel att måla, inga rabatter att vattna, inget gräs att klippa. Två balkonger i öst och väst, ger valfrihet när det gäller att äta ute. Fin siktlinje genom hela lägenheten via ett av sovrummen som har stor flexibel potential tack vare lite småpampiga skjutdörrar som kan förlänga vardagsrummet, om du vill. Även den inglasade balkongen är en varm bekantskap som expanderar både utesäsong och matplats.

Du bor modernt på nya Kålgården, men har lika mycket utsikt över de gamla husens lapptäcke av tak, gavlar och paneler. Du ser ner till dagiset, och ända bort till entrén på Coop på Östra torget. Sen har du Länsmuseet och Spira på tvärhands avstånd när du törstar efter konst och kultur. Vill du konvertera uppdämd lägesenergi till rörelseenergi så är både Rocksjön och Munksjön villiga att hjälpa till. Enklast med en löptur, eller promenad. Men till vintern kan du kanske snöra på dig skridskorna.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 14
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 99,8 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5974 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

Inglasad balkong

"Kvällsbalkongen mot gården har vi inte använt så mycket, men den stora vid köket funkar bra med barnen tack vare inglasningen där kan det stå öppet hela tiden."

Vardagsrum

Sovrum 1

"Att ha haft två badrum, två balkonger och rejäla rum har varit en riktig lyx i vardagen."

Balkong

"Vi har bott här med två barn, och det har funkat väldigt bra, i och med att vi har dagis på nära håll. Lekplats finns både här på gården och en bit bort."

Sovrum 2

Badrum

"Föreningen har två övernattningsrum som vi nyttjat flitigt; perfekt när det är storhelger och man har gäster som vill stanna lite längre."

Sovrum 3

Badrum & Tvätt

Klädkammare - Förråd

Föreningen

"Det är en alldeles underbar förening att bo i, som alltid tänker ett steg före och värnar för både stora och små."

Innergården

Omgivningarna

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Föreningen har avtal med Com Hem avseende kabel-TV och kommer gå över till Telia vid årsskiftet. I samband med övergången kommer fiber att installeras. Månadsavgiften kommer att höjas med cirka 140 kr/mån och då kommer bredband (100/10 Mbit/s) samt Ip-telefoni att ingå. (Uppgift av föreningen 2018-08-21).
Nuvarande ägare har glasat in balkongen (i anslutning till köket) och målat om väggar.
Köket är av märket Ballingslöv och den maskinella utrustningen består av följande: häll (Electrolux), inbyggd diskmaskin (Electrolux), inbyggd ugn (Electrolux), inbyggd mikro (IKEA), kyl och frys (Electrolux). Samtliga vitvaror är från 2006 förutom mikron som är från 2016.
I det större badrummet ligger det golvvärme.
På balkongen mot innergården skiner solens strålar från lunchtid till sent in på kvällen.
En parkeringsplats finns reserverad för lägenheten och kostar 100 kr/mån. Till carporten är det kösystem via föreningen.
Till lägenheten hör ett förråd vilket är beläget på innergården.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Fortunagatan 14
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2005
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
99,8 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.974 kr/mån Värme, vatten och kabel-TV
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA