Fiskargränd 3C, fyra rum och kök

Strandsatt - på taket!

Trots tre trappor upp har du markkontakt med den platåliknande innergården framför balkongräcket. Utsikten och sjökänslan är ständiga följeslagare året runt. Lägenheten är nyskickad, trots att några år har gått sen sjösättningen. Atollen är bostadsområdet mitt i stans absoluta epicentrum. Uppslagsboken beskriver en atoll som en hög landmassa omfamnad av havet. Ett passande namn för hela huset, och denna lägenhet i synnerhet, som ligger förtöjd vid Munksjön som en pråm. En snygg pråm.

Tre sovrum och ett stort vardagsrum räcker långt, men här kan du addera ett rejält kök som gör att du knappast kommer sakna ett separat matsalsbord. Den elegant inglasade balkongen har bredsidan mot söder och effektiviserar soltimmarna på bästa sätt redan så här i senvintern, och sen ända fram till oktober, minst. När det blir för varmt för dig och paprikaodlingen drar du bara från glasväggarna som ett draperi. En uteplats med takterrass som snabbt får dig att längta hem, när kollegorna talar om solsemester.

Nu är mitt-i-stan-känslan faktiskt inte så påtaglig som man kan tro nere på Fiskargränd. Uppe på terrassen är det vattnet, himlen och innergården som står för inramningen. Lätt att koppla av bruset och sorlet, men du kopplar upp dig när du vill. Mer centralt kan det inte bli.

Snabbfakta
Adress Fiskargränd 3C
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 109 kvm
Vån & Hiss 4 av 5 (Hiss finns)
Avgift 6316 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Hallen

"Lägenheten passar både barnfamiljen, tack vare bra förvaring, och ett ensamt par med utflugna barn. Tror ingen blir besviken."

Vardagsrum

Köket

"Vi satt på balkongen hela hösten och åt middag, solen värmer snabbt upp luften."

Uterum

Badrum

"Genomgående högkvalitet, så vi tyckte aldrig att det var lönt med några tillval egentligen. Inglasning på balkongen valde vi dock till."

Gästtoalett

Sovrum 1

"Så pass nära till allt, vårdcentral, Coop, caféer och systembolag, men ändå tyst som skogen faktiskt när du kommer upp."

Sovrum 2

Sovrum 3

"Runt klockan tio kommer solen och håller sig kvar hela eftermiddagen fram till kvällen; vill du fånga sista kvällsljuset flyttar du bara ut på stora terrassen."

Föreningens gård

Föreningen

"Känns väldigt tryggt också, hit upp går ingen vilse, och barnen har kunnat leka på terrassen, utan att störa någon."

Omgivning

"Busshållplatsen är bara 50 meter bort och du kommer snabbt dit du ska i alla riktningar. Sonen har gått på Rosenlundsskolan, vilket funkat bra."
Mäklaren informerar
En endast några år gammal stor och luftig 4:a, fortfarande i nyskick, i Jönköpings enda bostadsrättsförening där du tar hissen mellan affärslokalerna på shoppingstråket nedanför rakt upp mot lägenheten. Bostadsrättsföreningen City gör skäl för namnet!
Den luftiga sällskapsdelen bestående av vardagsrum, kök och matplats är totalt över 50 kvm stor med en fantastiskt rymd och i direkt anslutning finns också det inglasade uterummet.
Tre individuella sov- eller arbetsrum finns, vilket medger en flexibel användning.
Utanför lägenheten finns en stor härlig innergård om du redan till våren vill lägga ut en filt och få lite gräs killande mellan tårna. Innergården svävar lyxigt ovanför city med härlig vy rakt ut över Munksjöns vatten, bron och strandpromenaden nedanför.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme, varmt beläget några trappor ner från lägenheten.
Lägenheten är ansluten till Com Hems kommunikationstjäster. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt bredbandsanslutning. Övriga tjänster enligt enskilda val.
Kostnad för varmvattenförbrukning samt förbrukning av hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen. Nuvarande ägare debiteras ca 150 kr i månaden för varmvatten och ca 300 kr för el.
Boende i föreningen är berättigade parkeringsplats i det intilliggande parkeringshuset Atollen. Månadskostnaden för parkeringsplats är 500 kr.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Fiskargränd 3C
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2015
Våningsplan
4 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
109 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
6.316 kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Säljarens kostnader för hushållsel uppgår till ca 300 kr/månad. Kostnad för varmvattnet har varit ca 150 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA