Bruksgatan 2, tre rum och kök

Alla goda ting är tre, eller fyra...

Ljuset och planlösningen är också viktiga ingredienser för den goda smaken här. Ljuset springer in från tre väderstreck, och det stora fönsterpartiet i vardagsrummets hörn gör att halva lägenheten nästan känns som ett uterum. Matrum, kök och vardagsrum ligger öppet på rad utmed södersidan av huset och gör att de "offentliga" delarna känns väldigt närvarande trots de stora ytorna. Lägg till en inglasad söderbalkong som snappar upp ljus både morgon, middag och kväll. Trots att detta är centralt på Torpa ligger lilla Bruksgatan lite avsides med egen liten vändplats. Mot söder är det öppet och du ser ända ut mot kullarna runt Hovslätt. Väster ut upp mot Mariebo, och åt öster har du som sagt Munksjöns spegel som lockar till rundvandring eller ett intensivt löppass. Den stora frågan är nu om detta är en trea eller en fyra. Som planlösningen ser ut idag är matrummet helt öppet, men här finns all möjlighet att sätta upp en vägg och göra detta till ett eget rum med fönster och ingång till klädkammare. Det finns plats för matbordet i vardagsrummet ändå.

Snabbfakta
Adress Bruksgatan 2
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3,5 rum och kök
Boyta 90 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4841 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare (Föräldaledig)
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Sovrum

"Torpa är både livligt och lugnt på samma gång, allt finns ju på nära håll - affärer, konditori, skolor"

Badrum

Kök

"Här har du ljuset redan på andra våningen, och har ändå smidigt nära ner till gården och garaget"

Matplats

Vardagsrum

"Balkongen är verkligen en liten oas, här blir det ofta både frukostkaffe och kvällsmacka"

Balkong

Sängkammare

Klädkammare

"In till absoluta centrum går du på bara en kvart, med cykel på fem minuter"

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Utöver standardutförande så har första ägaren gjort tillval för cirka 220.000 kr. Komplett lista finns att ladda ner som en pdf längre ner på sidan.
Köket kommer från Myresjö. Vitvarorna i köket är alla från byggåret 2006 och fortfarande i fint och fräscht skick! Här finns induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, vägghängd kökfläkt, diskmaskin och även integrerad kyl och frys, alla från Electrolux.
Den stora balkongen glasades in i samband när huset byggdes som extra tillval och gjordes med det mycket mer användbar och bekväm både gällande temperatur och ljud. En fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor! På balkongen har man sol under hela dagen och det finns förberedd el för infravärme.
Badrummet är inte standardutförande utan har en egen design från förra ägaren och extrautrustats med bland annat skön golvvärme, separat duschhörna med en duschvägg i glas, inkaklad jacuzzi med massagefunktion samt tvättpelare från Electrolux m.m.
I alla fönster finns det persienner. I ena sovrummet har man även valt att installera en skjutdörrarsgarderob med spegel.
Hösten 2013 utfördes ommålning och tapetsering av hallen och våren 2014 ommålning och tapetsering av vardagsrummet och matsalsdelen.
Nere i källarplanet finns lägenhetens förrådutrymme, ett ca 4 kvm stort uppvärmt utrymme. I lägenheten finns även klädkammaren som rymmer både kläder och städprylar.
Säljarens eftermonterade hatthylla i hallen och stringhylla i matsalsdelen ingår inte i köpet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Bruksgatan 2
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2006
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3,5 rum och kök
Boarea
90 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.841 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Driftskostnad
5.900 kr/år
Specifikation Drift
El: 4.200 kr/år
Försäkring: 1.700 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA