Aspholmsgatan 15, fyra rum och kök

Dubbel bronsplats

Ett av de senaste husen på Kålgården att stå klara, och ett av de bättre lägena. Dubbla balkonger gör det lätt att följa solens infall under dagen. Morgon och förmiddag sitter du mot gården, men efter jobbet när kvällssolen går in för landning över Munksjön är det utsidan mot allmänningen som gäller. Bronsfärgat glas på båda. Både kaxigt och coolt tycker vi på Västanhem.

Ett sista hus byggs nu mot rondellen, men det kommer inte störa utsikten det minsta för din del. Lägenheten är i nyskick med minimala bruksspår. Härligt ljus rätt igenom huskroppen och ett smidigt boende där du ställer bilen varmt och skönt i garaget och bara tar hissen upp till din våning. Ett helt naturreservat tar vid nästan där huset slutar intill kanalen mellan Munksjön och Rocksjön. Vem har sagt att livet är hårt? Det blir det garanterat inte här.

Snabbfakta
Adress Aspholmsgatan 15
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 104,9 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5378 kr/mån
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Skjutdörrsgarderoben i hallen har vi byggt till, den gör det väldigt mycket lättare att hålla ordning på skor och jackor."

Kök

"Det är närmare med matkassarna mellan bil och köket här än i en villa. Bara att ta hissen rätt uppifrån garaget till lägenheten."

Vardagsrum

Balkong 1

"Vi sitter nog mest på balkongen på utsidan av huset, så att man ser sjön och kan njuta av de sista solstrålarna för kvällen."

Sovrum 1

Wc - Dusch

Sovrum 2

"Stora lekplatsen är såklart en stor tillgång om man har barn; men hela Rocksjön är spännande, med sina spångar, bryggor och djurliv."

Sovrum 3

Klädkammare

Balkong 2

"När vi promenerar tar vi ofta 8:an som vi säger, då blir det både Rocksjön och Munksjön i ett svep."

Badrum - Tvätt

"Föreningen är fortfarande ung men det känns som en bra blandning med både barn och äldre som bor här."

Föreningen

"Det är några i föreningen som spelar boule ute på grusplanerna ganska regelbundet, det är nog bara att fråga om man får vara med."

Innergården

Omgivningarna

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanställning av de förbättringar som utförts under de senaste åren samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Föreningen sänkte årsavgiften med 5% vilket började gälla från och med 2017-04-01. Föreningen har varken planer på att höja årsavgiften eller större reparationer. (Kontrollerat med ordförande 2018-06-14).
2017 uppgraderade nuvarande ägare sitt HTH-kök där nytt kakel, nya bänkskivor och skåpsinredning monterades upp. Snickarn Holst stod för arbetet och materialet köptes in från HTH.
Den maskinella utrustningen i köket består av följande: induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, kyl och frys. Samtliga vitvaror (inkl. torktumlare och tvättmaskin ) är av märket Electrolux och köptes in 2017.
Under 2017 monterades två skjutdörrsgarderober i hallen, balkongerna glasades in och mörkläggningspersienner samt rullgardiner monterades upp.
Vid köpeavtalet måste ”Avtal om förändring av bostadsrätt” skrivas under, vilket gäller de två inglasade balkongerna. I dokumentfliken kan ni ta del av dokumentet.
Ett Yale Doorman lås har monterats i entrédörren som styrs via en app i mobilen. Man kan enkelt via en app skapa en tillfällig kod, låsa och öppna upp låset. Ingen avgift erläggs för att detta lås sitter i dörren. Vill man ha det gamla originallåset med tillhörande nycklar så finns det kvar.
Nuvarande ägare har målat om köket, sovrum 3 och vardagsrummet.
Kvitton på samtliga arbeten och materialinköp finns.
Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.
En övernattningslägenhet finns att hyra för 200 kronor/natt.
En tvättstuga med större tvätt- och torkmaskiner finns om man skulle vilja tvätta större textilier. Annars är alla lägenheter utrustade med egna tvättsektioner i badrummen.
Föreningen har avtal med Com Hem avseende kabel-TV och bredband. Abonnemang kan överlåtas.
HSB står för den ekonomiska och tekniska förvaltningen i föreningen.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Aspholmsgatan 15
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2016
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
104,9 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Månadsavgift
5.378 kr/mån
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägare har följande driftkostnader: Hushållsel: cirka 490 kronor/månad Försäkring: cirka 250 kronor/månad Tv + Bredband: cirka 290 kronor/månad
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA