Åbolidsringen 21, fyra rum och kök

Etage-läge med ljus i sikte

På sista lilla böjen av Åbolidsringen hänger sig en radhuslänga fast. Och sist i längan hittas denna klimp av guld. Eller kanske av luft, för det finns väldigt mycket av den varan i det här härliga lilla huset. Redan när man stiger innanför dörren häpnar man över den fantastiska takhöjden och det höga takfönstret som vetter mot Vättern och släpper in en fantastisk mängd ljus. Här har man verkligen utnyttjat alla fördelar med att bygga i en sluttning, och låtit luftigheten spela huvudrollen utan konkurrens. Den genomgående ljusa färgsättningen gör också sitt till, liksom de högt satta skåpen i köket. En helrätt fullträff! Hela huset totalrenoverades från topp till tå för bara tre år sedan. "Fräscht" är bara förnamnet.

Snabbfakta
Adress Åbolidsringen 21
Område Åbolid
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 96 kvm
Avgift 5312 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, carport & parkeringsplats.
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Om det finns någonting i det här huset så är det utrymmen för förvaring. Massor med garderober och ett stort förråd ute."

Kök

"Köket är perfekt för att laga mycket mat."

Matplats

"Det är jättetrevligt att sitta här med många gäster och äta tillsammans."

Vardagsrum

Sovrum 1

"Här kan man springa naken utan att någon ser en."

Sovrum 2

Badrum

"Tack vare att det är en återvändsgata är det nästan ingen trafik alls utanför."

Uteplats

Trädgård

"Vi sitter ofta i den sköna kvällssolen på framsidan."

Uteplats - gård

Huset

"Det är det fina med det här bygget, att de har ställt alla husen snett i förhållande till varandra. Det blir ingen insyn in till grannarna."

Föreningens gård - Omgivning

"Föreningen har vår- och höststädning tillsammans varje år. Då hjälps vi åt att klippa häckarna och gräset. Det är väldigt trevligt."
Mäklaren informerar
- Radhus i ett av Jönköpings bästa lägen! Dessutom i bostadsrättsform! Kan det bli mycket bättre! Jo, faktiskt!
- Huset är invändigt totalrenoverat 2011 då kök och badrum revs ut in mot bara stommen och gjordes helt nya. Samtidigt renoverades i princip samtliga ytskikt då vardagsrum, hall och matplats fick helt nya golv och samtliga väggar i huset gjordes helt rena från tidigare ytor, slätspacklades och vitmålades! En ordentlig omgång helt enkelt! Snyggt och prydligt!
-Vitvarorna i köket kommer samtliga från Electrolux och är alla från renoveringen 2011 och fortfarande i nyskick! Här finns glaskeramikhäll, inbyggd varmluftsugn och inbyggd micro i arbetshöjd, diskmaskin samt kyl/frys.
- Hela huset har behaglig ingjuten golvvärme!.
-Här går solen upp så tidigt som den bara orkar och ger sol i trädgården och uteplatsen från tidig morgon och under hela dagen. På kvällen ligger solen och ger sin sista värme till entrésidan tills den till slut går ner.
- Ett stort rymligt fristående isolerat förråd finns på husets framsida. Förrådet är komplett inrett med väggkonsoller och hyllor som tar hand om massvis av förvaring.
- Föreningen arrenderar en egen liten bit Vätterstrand på gångavstånd från bostaden. Perfekt om man vill testa om Vätterns vatten verkligen blir sådär varmt och skönt som i somras..
- Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang för alla föreningens medlemmar. Kostnad för medlemmarnas egna hushållsel beräknas och debiteras månadsvis tillsammans med avgiften. Varje lägenhet har en egen separat mätare så den faktiska förbrukningen justeras vid varje årsskifte.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Åbolidsringen 21
Område
Åbolid
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1998
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
96 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.312 kr/mån inkl värme, vatten, carport och parkeringsplats.
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 200 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA